افتتاح پروژه پیاده‌‌روسازی معابر شهر کیلان در ششمین روز هفته دولت

در ششمین روز از هفته دولت، پروژه پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری معابر سطح شهر کیلان با حضور جمعی از مقامات شهرستانی و شهری به بهره‌برداری رسید.

این مراسم با حضور رضا طاهرخانی و سلطان آهی فرماندار و معاون امور عمرانی فرمانداری، باقری و آقاجان احمدی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر کیلان ، جمعی از مسئولان فرمانداری و پرسنل شهرداری برگزار شد.

این پروژه که با هدف ارتقاء زیرساخت‌های شهری، افزایش ایمنی و رفاه عابران پیاده و ارتقاء زیبایی شهری با اعتباری بالغ بر ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حال اجراست شامل اجرای ۱۰ هزار متر مربع پیاده‌روسازی و جدول‌گذاری معابر اصلی و فرعی شهر کیلان می باشد.

عملیات اجرایی این پروژه از سال ۱۴۰۲ آغاز و با تلاش و همکاری مسئولان، در سال ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.

مسئولان حاضر در این مراسم بر اهمیت این پروژه در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و افزایش رضایتمندی عمومی تأکید کردند و از تلاش‌های مستمر برای توسعه و بهسازی معابر و فضاهای عمومی شهر قدردانی نمودند.

کلمات کلیدی: , , , ,