استمرار فعالیت نیروها برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان در شهر کیلان

دکتر جعفر پرج شهردار کیلان در نشستی از زحمات و تلاش پرسنل خدمات شهری تجلیل و قدردانی کرد.

شهردار کیلان از تلاش و همت نیروهای خدمات شهری تحت پوشش شرکت پیمانکار طرف قرارداد شهرداری قدردانی و فرارسیدن سال جدید را تبریک عرض نمود و خواهان استمرار فعالیت نیروها در راستای ارائه خدمات به شهروندان در سطح شهر شدند.

وی همچنین از تلاش صادقانه و شبانه‌روزی مسئولین خدمات شهری و فضای سبز در طول چندماه اخیر تقدیر کرد.

شهردار کیلان بیان کرد: خدمات شهری به‌ویژه فضای سبز به‌عنوان مکمل طرح‌های عمرانی بوده و زمانی پروژه‌های عمرانی نمود خواهد داشت که اجرا و احداث فضای سبز در کنار این پروژه‌ها مد نظر قرار گیرد.

پرج در پایان اضافه کرد: با توجه به اتمام مدت قرارداد پیمانکار خدمات شهری طرف قرارداد شهرداری، کلیه نیروهای شاغل تا انتخاب پیمانکار واجدالشرایط و انعقادقرارداد کما فی السابق زیر نظر مسئولان مربوطه انجام وظیفه خواهند کرد.

کلمات کلیدی: , ,