جشن بزرگ مادران کوثری و مادران قهرمان‌پرور در شهر کیلان+ گزارش تصویری

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، جشن بزرگ مادران باشکوه و مادران قهرمان‌پرور ویژه برنامه ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و گرامیداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان با همت شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان به صورت متمرکز شهرستانی در سالن چند منظوره شهر کیلان برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، حجت‌الاسلام میرشریفی امام جمعه آبسرد و حومه، هاشمی معاون برنامه‌ریزی فرماندار دماوند، سرهنگ نجفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند، عرب سرهنگی مشاور امور ایثارگران و زعفرانی مشاور امور بانوان و خانواده فرماندار دماوند، باقری شهردار کیلان، اعضای شورای اسلامی شهرهای کیلان و دماوند، خانم سرخاب مسئول امور بانوان جبهه فرهنگی شرق استان تهران، خانم خانی دبیر قرارگاه عفاف و حجاب فرمانداری شهرستان دماوند، جمعی از مدیران ادارات شهرستان دماوند، فرماندهان و بسیجیان حوزه‌های بسیج خواهران و برادران دماوند، آبسرد، کیلان و منطقه گیلاوند و جمعی از بانوان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

اجرای قطعه موسیقی مادران شهدای گمنام توسط خواننده دماوندی حمید نورمحمدی، اجرای گروه سرود ثامن‌الحجج، برپایی غرفه‌های محصولات مشاغل خانگی اجرای مسابقه و قرعه‌کشی و پخش نماهنگ‌های ویژه معرفی شهر کیلان از برنامه‌های این مراسم بود.

از دیگر برنامه‌های این مراسم، تکریم مادر شهید غفور محسنی از شهدای شهر کیلان و شهید محسن قاسم مرادی بود؛ مادر شهیدی که حاج قاسم سلیمانی پای ایشان را بوسیده است.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی امام جمعه دماوند و خانم دکتر معصومی از اساتید دانشگاه به تبیین جایگاه مادران و الگوگیری از حضرت فاطمه (س) هویت مادری و تاثیر فرزندآوری در نشاط خانواده پرداختند.

همچنین در این مراسم از خانواده‌های شهدا و مادران باشکوه که زیر ۴۰ سال هستند و ۴ فرزند دارند، بانوان فعالان و نمونه شهرستانی در حوزه‌های مختلف با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

کلمات کلیدی: , , ,