پیگیری اجرای روند پروژه احداث بلوار کردر شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، نشست رسمی شورای اسلامی شهر کیلان امروز با بررسی و رسیدگی به نامه‌ها و درخواست‌های شهروندان برگزار شد.

در ادامه این نشست، پروژه احداث بلوار کردر و موانع پیش‌روی این پروژه از جمله وجود خط لوله گاز شهری مورد بررسی قرار گرفت.

با توجه به اینکه جابه‌جایی خط لوله اصلی گاز شهر کیلان موجب قطعی گاز اهالی می‌شود، مقرر شد تا جهت جلوگیری از قطعی گاز و استحکام اساسی برابر استانداردها از بتن‌ریزی در اجرای زیرسازی این پروژه استفاده شود‌.

در ادامه این نشست، پیرو جلسات مکرر شورای اسلامی شهر کیلان با راه و شهرسازی، موضوع انجام توافقات قطعات واگذار شده در شهر کیلان مورد بررسی قرار گرفت.

با توجه به اینکه تعدادی از قطعات واگذاری به اعضا در حریم شهری است و راه و شهرسازی بر اساس قانون نمی‌تواند قطعات را در حریم واگذار کند، احتمال جابه‌جایی و تعییر متراژ در قطعات وجود دارد.

کلمات کلیدی: , , , , ,