استمرار تعامل شهرداری و آبفای شهر کیلان در سال ۱۴۰۱/ اجرای طرح فاضلاب در کیلان امری ضروری است

دردومین روز کاری سال ۱۴۰۱، بهنام باقری باقری مدیر آبفای شهر کیلان با دکتر جعفر پرج شهردار کیلان دیدار کرد.

در این نشست، مدیر آب و فاضلاب شهر کیلان ضمن عرض تبریک عید نوروز و قدردانی از همکاری مجموعه شهرداری، به تشریح طرح و برنامه‌های مد نظر در سال جدید نظیر اصلاح و توسعه شبکه آب پرداخت.

در ادامه شهردار کیلان هم ضمن عرض تبریک و خیرمقدم از تلاش و زحمات مدیر و همکاران شرکت آب و فاضلاب قدردانی و خواستار استمرار تعاملات فیمابین و همچنین اتخاذ تدابیر جهت مدیریت صحیح منابع و مصرف آب شرب و جلوگیری از خشکسالی و کمبود منابع آبی با اجرای طرح توسعه و اصلاح شبکه‌های فرسوده شهری در سطح محلات کیلان شد.

دکتر پرج در پایان، نظر به شرایط و موقعیت شهر کیلان، اجرای طرح فاضلاب را امری ضروری دانسته و خواهان پیگیری در تخصیص اعتبار و آغاز پروژه در سطح شهر کیلان گردید.

کلمات کلیدی: , , ,