بررسی نقاط پیشنهادی احداث آرامستان جدید مرکزی در شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، اعضای شورای اسلامی شهر کیلان به همراه معاون خدمات شهر شهرداری کیلان از نقاط پیشنهادی احداث آرامستان جدید مرکزی در شهر کیلان بازدید کردند.

در این بازدید، نقاط مختلف برای احداث آرامستان مرکزی شهر کیلان با توجه به استانداردها و دستورالعمل‌های ابلاغی مورد بررسی قرار گرفت.

مقرر شد تا نقاط پیشنهادی پس از بررسی مباحث کارشناسی‌ و فنی، جهت اخذ مجوزهای لازم و تاییدیه نهایی از سوی شورای اسلامی شهر به مراجع ذیربط ارسال گردد.

لازم به ذکر است، طبق مصوبه مجلس، تمام آرامستان‌ها باید در محدوده قانونی شهر جمع‌آوری و در حریم شهر ایجاد شود.

در حال حاضر، آرامستان‌های شهر کیلان در حال تکمیل ظرفیت است و طبق دستورات ابلاغی باید نقطه جدیدی برای احداث پیش‌بینی و اجرا گردد.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,