پیام مشترک شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان به مناسبت ایام آخر ماه صفر

شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان در پیامی ایام آخر ماه صفر را تسلیت گفتند

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

28 صفر سالروز رحلت جانگداز پیام آور عشق و محبت حضرت محمد مصطفی (ص)، شهادت مظلومانه سبط اکبرشان کریم اهل بیت، حضرت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام علی بن موسی الرضا(ع) است و روزهای پایانی ماه صفر ایام حزن و اندوه محبان پیامبر نور و رحمت(ص) و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است.

بدون تردید باید اذعان کرد راه رستگاری و ترقی بشر تمسک به اهل‌بیت است و گام گذاشتن در مسیر معرفت و حقانیت، می‌تواند بشریت را به سوی سعادت دنیوی و اخروی نزدیک کرده و مسیر توحید را به ما نشان دهد.

اینجانبان بر خود لازم می‌دانیم فرارسیدن 28 صفر ایام رحلت ملکوتی پیامبر رحمت (ص) و شهادت مظلومانه‌ سبط اکبرشان امام حسن مجتبی (ع) و شهادت غریبانه‌ هشتمین آفتاب آسمان امامت و ولایت امام رضا (ع) را به پیشگاه حضرت مهدی (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و مردم شریف و ولایتمدار شهر کیلان تسلیت و تعزیت عرض نماییم.

امید است همه ما با پیروی از سیره علمی و عملی آن بزرگان سعادتمند شویم.

13 مهرماه سال 1400

کلمات کلیدی: , , ,