پیام تسلیت مدیریت شهری کیلان به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

folder_openپیام شهردار و شورا

سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر طی ارسال پیامی فرارسیدن سالروز ارتحال بنیانگدار جمهوری اسلامی را تسلیت گفتند. متن پیام بدین شرح است:

ارتحال جانسوز حضرت امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی آنچنان افکارعمومی دنیا را تحت تاثیر قرار داد که در سه دهه گذشته هر سال و در آستانه گرامیداشت ایام غم انگیز فقدان‌ رهبر آزادگان جهان، شاهد حضور میهمانان و شیفتگان این مجاهد خستگی ناپذیر بوده‌ایم که در راستای اعتلای اسلام ناب محمدی (ص) و تبیین و گسترش روحیه شهادت طلبی میان آزاده‌خواهان جهان، آنچنان مجاهدت و مبارزه کرد که بساط دیکتاتوری نظام شاهنشاهی را نابود نمود.

بر کسی پوشیده نیست؛ پیروزی انقلاب اسلامی که مرهون مجاهدت امام راحل و یاران صدیق آن فقید فرزانه بوده است تا ظهور بقیه‌الله‌العظم (عج) استمرار خواهد داشت و پرچم آزادگی بشریت تحت رهبری داهیانه حضرت امام خامنه‌ای (حفطه‌ا… تعالی) مقام معظم رهبری به صاحب اصلی این نطام الهی یعنی حضرت مهدی موعود (عج) سپرده خواهد شد.

لذا ضمن آرزوی صحت و سلامتی برای رهبر معظم انقلاب (مدظله‌العالی)، فرارسیدن سالروز ارتحال حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی و قیام خونین ۱۵ خرداد را خدمت مردم ولایتمدار کشور عزیزمان ایران و بویژه شهروندان شریف کیلان تسلیت عرض می‌نماییم.

کلمات کلیدی: , , , , , ,