دیدار جمعی از مسئولان با شهردار کیلان/ کیلان ظرفیت‌های بسیار زیادی برای توسعه و آبادانی دارد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، ظهر امروز جمعی از مسئولان شهر کیلان با دکتر پرج، شهردار کیلان دیدار و گفت‌‌وگو کردند.

در این دیدار، امام جماعت و رئیس شورای فرهنگی و مذهبی شهر کیلان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهر کیلان و هیئت امنای مسجد جامع کیلان حضور داشتند.

شهردار کیلان در این دیدار ضمن قدردانی از حضور مسئولان اظهار کرد: باید با تلاش و همدلی، شهر کیلان را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

دکتر جعفر پرج افزود: با توجه به شناختی که از دیرباز نسبت به کیلان دارم، این شهر ظرفیت‌های بسیار زیادی برای توسعه و آبادانی دارد.

وی گفت: باید از ظرفیت تریبون مسجد جامع برای تشریح عملکرد و جلب مشارکت عمومی و مردمی در رفع برخی چالش و مشکلات شهری و … استفاده شود.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,