دیدار رئیس اداره پست دماوند با شهردار کیلان/ هماهنگی اجرای طرح اختصاص کد پستی به منازل در کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، احمدزاده، رئیس اداره پست شهرستان دماوند به همراه بخشی معاون خود با جعفر پرج، شهردار کیلان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، با اشاره به تعامل بیش از پیش شهرداری و شرکت پست، با توجه به اجرای طرح اختصاص کد پستی به اماکن و منازل در شهر کیلان، بهره‌برداری هرچه زودتر این پروژه مورد تأکید قرار گرفت

همچنین مقرر شد جلسه‌ای با حضور اعضای محترم شورای اسلامی شهر، شهردار و مدیرکل پست استان و رئیس پست شهرستان دماوند در خصوص هماهنگی جهت اجرایی نمودن پروژه یاد شده در هفته آتی برگزار گردد.

در پایان این دیدار، تمبر اختصاصی از طرف رئیس اداره پست شهرستان دماوند به شهردار کیلان اهدا شد.

کلمات کلیدی: , , , , ,