پروژه استخر مجموعه فرهنگی، گردشگری ورزشی امام علی (ع) در شهر کیلان افتتاح شد

در ششمین روز از هفته دولت، پروژه استخر آبیاری فضای سبز مجموعه فرهنگی گردشگری ورزشی امام علی (ع) شهر کیلان با حضور جمعی از مسئولان به بهره‌برداری رسید.

این مراسم با حضور رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند به همراه سلطان آهی معاون امور عمرانی فرمانداری، باقری و آقاجان احمدی شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر کیلان، جمعی از مسئولان فرمانداری و پرسنل شهرداری برگزار شد.

این استخر با هدف ذخیره و تأمین آب مورد نیاز درختان و فضای سبز پروژه امام علی (ع) و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال با قابلیت ذخیره حدود ۴ میلیون لیتر به انجام رسیده است.

عملیات ساخت این پروژه در سال جاری آغاز و با تلاش مجموعه مدیریت شهری در زمان مقرر به پایان رسید.

این استخر به عنوان یکی از الزامات زیر ساختی پروژه بزرگ امام علی (ع) شهر کیلان شناخته شده و انتظار می‌رود نقش قابل توجهی در راستای تأمین آب مورد نیاز این مجموعه مهم ایفا کند.

کلمات کلیدی: , ,