برگزاری مراسم پیاده روی جاماندگان اربعین در شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی صبح امروز همزمان با اربعین حسینی با حضور حجت‌الاسلام فتاح دماوندی، امام جمعه شهرستان دماوند، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، جمعی از مسئولان شهرستان دماوند و جمع کثیری از عاشقان اهل‌بیت (ع) در شهر کیلان برگزار شد.

این آیین معنوی که هر ساله برگزار می‌شود، امسال نیز با شور و حال خاصی از امامزاده زین‌العابدین کوهان تا امامزاده عیسی‌الله روستای زیارت انجام گرفت.

این مراسم معنوی، با حضور پرشور مردم عاشق اهل‌بیت، جلوه‌ای از عشق و ارادت به سیدالشهدا (ع) و آرزوی حضور در راهپیمایی عظیم اربعین در کربلای معلی را به نمایش گذاشت.

حضور گسترده مردم در این پیاده‌روی، فضایی معنوی و عاشقانه را در مسیر این راهپیمایی پدید آورد که یادآور عشق بی‌پایان شیعیان به امام حسین (ع) و یاران باوفایش بود.

کلمات کلیدی: , , , , , ,