تعمیرات خط انتقال آبرسانی کشاورزی توسط شهرداری کیلان

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری کیلان، تعمیرات خط انتقال آبرسانی کشاورزی شهر کیلان امشب حوالی ساعت ۲۱ با همت و تلاش نیروهای شهرداری انجام شد.

این عملیات با هدف بهبود و ارتقاء سیستم آبرسانی کشاورزی، به منظور تأمین آب مورد نیاز مزارع و باغات منطقه صورت گرفت.

تعمیرات شامل بازسازی و تقویت لوله‌های آسیب‌دیده و جایگزینی بخش‌های فرسوده است تا مشکلات کم‌آبی کشاورزان به حداقل برسد.

شهردار کیلان در این باره اظهار داشت: با توجه به اهمیت تأمین آب برای کشاورزی و ضرورت حفظ و بهبود زیرساخت‌های آبرسانی، این تعمیرات در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شد و از کشاورزان عزیز تقاضا داریم تا در مدت زمان اجرای این عملیات، همکاری لازم را داشته باشند.

بهنام باقری افزود: شهرداری کیلان همواره در تلاش است تا با ارتقاء سطح خدمات و بهبود زیرساخت‌های اساسی، شرایط بهتری را برای بهره‌برداران و کشاورزان منطقه فراهم آورد.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با انجام این تعمیرات، مشکلات مربوطه برطرف شده و تولیدات کشاورزی منطقه بهبود یابد.

🔹از کشاورزان و ساکنان منطقه تقاضا می‌شود در صورت بروز هرگونه مشکل در جریان تعمیرات، با شهرداری کیلان تماس حاصل نمایند تا اقدامات لازم در اسرع وقت انجام گیرد.

کلمات کلیدی: , , ,