مراسم سوگواری شهادت آیت‌الله رئیسی و یاران همراهش در شهر کیلان+ تصاویر

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، مراسم سوگواری شهادت خادمین انقلاب با سخنرانی حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند و با حضور طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند، حسین پور بخشدار بخش مرکزی، شهردار کیلان و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان و مسئولین و مردم انقلابی در مسجد جامع شهر کیلان برگزار گردید.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی در این مراسم اظهار کرد: آیت الله رئیسی بسیار ساده زیست بود، آنچنان که خاطره شهید رجایی را در ذهن‌ها زنده کرد و ایشان فاصله بین مردم و مسئولین را به حداقل رساندند و مرزها را برداشتند.

وی با بیان اینکه یکی از مواردی که آیت الله رئیسی بر آن تاکید داشت جلوگیری از فساد و رشوه در ادارات و دستگاه های اجرائی بود، گفت: طبق روایات رشوه خواری در حکم کفر به خداوند است و بوی بهشت به مشام او نمی‌رسد و جایگاه او در جهنم است.

امام جمعه شهرستان دماوند اضافه کرد: در انتخابات پیش رو کسی را انتخاب کنیم که راه رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی را ادامه دهد.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,