بررسی مسائل امور شهری در نشست شورای شهر کیلان/ لوایح شهرداری در خصوص خدمات شهری و فضای سبز تصویب شد

folder_openاخبار, اخبار شورای اسلامی شهر, مصوبات شورا

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، نشست رسمی شورای اسلامی شهر کیلان در روز سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌ماه در محل دفتر این شورا برگزار شد.

نطق پیش از دستور رئیس و اطلاع رسانی مسائل روز، بحث و گفت‌وگو درباره مسائل جاری شهر و برنامه‌ها، نشست شهردار محترم و رؤسای ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن شهرستان دماوند و بررسی نامه‌های رسیده (حقیقی و حقوقی)، از عناوین دستور این جلسه بودند.

با توجه به عدم حضور رؤسای ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن شهرستان دماوند که به دلیل تداخل با جلسه فرمانداری امکان حضور در این نشست را نداشتند، این بخش از دستور خارج و مقرر شد تا این نشست در یکی از جلسات آتی برگزار گردد.

همچنین با توجه به حضور باقری در صحن شورا مسائل شهری، عمرانی و برنامه‌های مرتبط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
لوایح شهرداری در رابطه با پیمانکار خدمات شهری و فضای سبز با عنایت به تصویب در کمیسیون برنامه بودجه و عمران شهری پس از طرح و بررسی در صحن شورا هم به تصویب رسید.

بررسی نامه‌های (حقیقی و حقوقی ) بخش پایانی جلسه عصر سه‌شنبه شورای اسلامی شهر کیلان بود و این جلسه که در زمان اعلامی با تلاوت آیاتی از قرآن کریم آغاز شده بود، ساعت 20:30 با صلوات بر محمد و آل محمد(ص) به پایان رسید.

کلمات کلیدی: , , ,