برگزاری کارگاه کاهش استرس به مناسبت هفته سلامت در شهرداری کیلان

به گزارش روباط عمومی شهرداری کیلان، در راستای توجه به سلامت روان کارکنان و افزایش سطح رضایتمندی آنها، شهرداری کیلان با همکاری دکتر نیلوفر نوروزی، متخصص روان‌شناسی، کارگاهی با عنوان “کاهش استرس” برگزار کرد.

این کارگاه به مناسبت هفته سلامت برگزار گردید و در آن روش‌ها و راهکارهایی برای مدیریت و کاهش استرس به اشتراک گذاشته شد.

در این کارگاه، کارکنان شهرداری با تکنیک‌های روان‌شناسی و مدیریت استرس آشنا شدند و ابزارهایی را آموختند که به آنها کمک می‌کند استرس را کنترل کرده و با موقعیت‌های فشارآور بهتر برخورد کنند.

دکتر نوروزی در این کارگاه به معرفی روش‌های تنفس عمیق، تمرینات ذهنی و مدیریت زمان پرداخت و به شرکت‌کنندگان راهکارهایی برای مقابله با استرس در محیط کار و زندگی روزمره آموزش داد.

این اقدام، یکی از سلسله فعالیت‌هایی بود که شهرداری کیلان برای حفظ و تقویت سلامت روانی کارکنان خود انجام می‌دهد.

با توجه به اهمیت سلامت روان در افزایش بهره‌وری و کاهش خطرات مرتبط با استرس در محیط کار، اینگونه برنامه‌ها و کارگاه‌های آموزشی می‌توانند به تقویت ارتباطات کارکنان کمک کنند و نقش مهمی در بهبود کیفیت زندگی شغلی و شخصی آنان ایفا نمایند.

کلمات کلیدی: , , ,