برگزاری نشست بصیرتی و بیان خاطرات انقلاب در محله ساران/ فرمانده جدید پایگاه بسیج آیت‌الله کاشانی ساران معرفی شد

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، ادامه نشست‌های بصیرتی و بیان خاطرات انقلاب به مناسبت دهه مبارک فجر امشب در مسجد صاحب الزمان (عج) محله ساران برگزار شد.

در این نشست، ریاست و اعضای شورای اسلامی، شهردار کیلان، امام جماعت مسجد جامع شهر کیلان، فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهر کیلان، هیئت امناء و جمعی از اهالی محلات شهر کیلان حضور داشتند.

زمان الله قاسم‌قمی، عضو شورای اسلامی شهر کیلان در این نشست به بیان خاطراتی از دوران انقلاب اسلامی پرداخت.

در ادامه، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان و امام جماعت مسجد جامع شهر کیلان از اهالی محله ساران به جهت شرکت پرشور و باشکوه در راهیپمایی 22 بهمن و انتخابات 11 اسفندماه دعوت کردند.

همچنین در پایان این نشست، «رضا سهرابی» به عنوان فرمانده جدید پایگاه بسیج آیت‌الله کاشانی محله ساران معرفی و از «حامد ملاحسینی» فرمانده سابق این پایگاه تقدیر و تشکر شد.

لازم به ذکر است؛ نشست‌های بصیرتی و بیان خاطرات انقلاب فردا شب در مسجد حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) محله کوهان برگزار خواهد شد.