حضور تیم مدیریت بحران شهرداری کیلان در مانور طرح زمستانه مدیریت بحران شهرستان دماوند

مانور طرح زمستانه صبح امروز به منظور آماده‌سازی و ارزیابی وضعیت نیروی انسانی و ماشین‌آلات دستگاه‌های ستاد مدیریت بحران با حضور جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه‌های خدماتی، امدادی، انتظامی در مجموعه پیست اسکی شهر آبعلی برگزار شد.

در این مانور، طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند، سلطان آهی معاون عمرانی فرماندار، سرهنگ ملکی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند، سرهنگ نیک‌روش فرمانده پلیس‌راه شهرستان دماوند، حسین‌پور بخشدار مرکزی دماوند، امیری بخشدار رودهن، شهرداران دماوند، کیلان رودهن، آبسرد، آبعلی و مسئولان و مدیران شهرداری‌های پنج‌گانه و دهیاری‌ها، محیط زیست، جمعیت هلال احمر، اورژانس، آتش‌نشانی، فراجا، پلیس‌راه، راهور، آب و فاضلاب، بیمارستان‌ها، مجموعه سپاه پاسداران، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و … حضور داشتند.

همچنین در این مانور، بهنام باقری شهردار کیلان و پرسنل واحدهای آتش‌نشانی، خدمات شهری، موتوری، پلیس ساختمان و … به همراه ماشین‌آلات مربوطه حضور داشتند.

مانور طرح زمستانه با هدف آمادگی و توانایی در مواقع بحرانی به خصوص در فصل زمستان و جهت آمادگی مقابله با پیامدهای برف و یخبندان در سطح شهرستان دماوند اجرا شد.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,