پیام مدیریت شهری به مناسبت ۹دی‌ماه، روز بصیرت

folder_openاخبار, پیام شهردار و شورا

پیام پیمان آقاجان احمدی ریاست شورای اسلامی شهر و باقری شهردار کیلان به مناسبت ۹دی‌ماه، روز بصیرت

بسم الله الرحمن الرحیم

نهم دی ماه یاد آور تجدید پیمان ملت با ارزش های انقلاب اسلامی، آرمان های والای حضرت امام خمینی (ره)و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و حاصل بصیرت وآگاهی ملت ایران است.

بردمبنای همین بصیرت است که آدمی می‌تواند تمایز بین حق وباطل را به درستی و به دور از کوچکترین خطایی شناخته و در مسیر درست، حرکتی آگاهانه را ادامه دهد.

حماسه بزرگ نهم دی‌ماه و حضور عاشورایی مردم در راهپیمایی ۹دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آید وددستاورد حضور ملت ایران در ۹دی ماه، نمایش اقتدار و استحکام نظام وگفتمان انقلاب اسلامی است.

ضمن گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، باردیگر با آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) تجدید عهد و میثاق کرده و این روز را خدمت تمامی مردم فهیم و متدین و ولایتمدار شهر کیلان تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,