استقرار پایگاه موقت امداد و نجات جاده‌ای در شهر کیلان/ اعتباراتی برای احداث پایگاه دائمی در شهر کیلان پیش‌بینی شده است

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، پایگاه موقت امداد و نجات بین شهری جاده‌ای جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند به مناسبت عید نوروز در شهر کیلان مستقر شد.

سعید طاهری، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان دماوند گفت: برای نخستین بار با هماهنگی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان تهران، پایگاه موقتی در شهر کیلان افتتاح شد.

وی افزود: در این پایگاه، تعداد سه نفر نجاتگر داوطلب و یک نفر نجات‌گر کادر به همراه تجهیزات امدادی و آمبولانس مستقر می‌شوند‌.

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان نیز تصریح کرد: شهر کیلان در منطقه کوهستانی و در محور ایوانکی – آبسرد قرار گرفته‌ است‌.

آقاجان‌احمدی بیان کرد: به دلیل استاندارد نبودن این محور، شاهد حوادث متعددی هستیم.

وی تاکید کرد: حضور پایگاه هلال احمر در شهر کیلان یکی از نیازهای خیلی مهم بود که امروز شاهد آغاز به کار پایگاه موقع امداد و نجات به مناسبت عید نوروزی هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان خاطرنشان کرد: با توجه به هماهنگی‌های انجام شده، بناست که پایگاه دائمی هلال احمر و مدیریت بحران نیز در شهر کیلان استقرار یابد.

آقاجان‌احمدی اضافه کرد: مدیریت شهری برای احداث این پایگاه همه همکاری‌های لازم را خواهد داشت و قطعه زمینی و اعتباری برای این خصوص در بودجه سال آینده در نظر گرفته شده است.