آغاز اجرای عملیات لکه‌گیری معابر سطح شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان ، سرپرست شهرداری کیلان با اشاره به اجرای طرح جهادی استقبال از بهار قرآنی در شهر کیلان اظهار کرد: با توجه به اجرای پروژه‌های عمرانی در راستای این طرح جهادی، عملیات لکه‌گیری آسفالت معابر سطح شهر کیلان آغاز شده است.

عارف طهماسب‌کاظمی افزود: تاکنون لکه‌گیری آسفالت در میدان امیرکبیر، سه راهی محله اتحاد و بخشی از خیابان شهید مطهری در محله کوهان انجام شده است. وی گفت: پروژه لکه‌گیری آسفالت با اعتبارات داخلی، تا پایان سال به منظور رفع معایب سطح معابر و سهولت در تردد شهروندان و مسافران ادامه دارد.

سرپرست شهرداری کیلان خاطرنشان کرد: طرح جهادی استقبال از بهار قرآنی با شعار «پیروان ولایت – خادمان ملت» در آستانه عید نوروز و‌ ماه مبارک رمضان با تصمیم شورای اسلامی شهر کیلان و به همت عوامل شهرداری کیلان به منظور خدمات‌رسانی مطلوب به شهروندان شریف کیلانی و استقبال از مسافران نوروزی با اهداف متعدد آغاز و در حال اجراست.