بازدید سرزده فرماندار شهرستان دماوند به اتفاق معاون عمرانی و همراهان از سطح شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند به منظور بررسی شرایط و روند خدمت رسانی و آگاهی از وضعیت خیابان ها و معابر از سطح شهر کیلان بازدید و گزارشات مربوط را دریافت کرد.

مجموعه مدیریت شهری کیلان به همراه پرسنل شهرداری از ساعات ابتدایی آغاز بارش برف با تمام توان و امکانات موجود در سطح شهر و منطقه حضور داشته و با اقدامات لازم از مسدود شدن محورهای مواصلاتی همچون محدوده پیچ اهران تا منطقه دوآب در محور کیلان ایوانکی، محور قدیم کیلان حده فاصل ورودی از جاده فیروزکوه تا بلوار شهید سلیمانی ، خیابان های اصلی سطح شهر و کمربندی کیلان جلوگیری نموده است.

با اتمام عملیات برف روبی در محورهای اصلی اقدامات لازم در سایر خیابان ها آغاز خواهد شد.