برگزاری مسابقات فوتسال جام فجر علوی شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، همزمان با دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی برگزاری مسابقات فوتسال جام فجر علوی ویژه مدارس و بزرگسالان با حضور ورزشکاران به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی در حال برگزاری می باشد.

این دوره از مسابقات بر اساس مصوبات ستاد برگزاری مراسم فرهنگی_مذهبی شهر کیلان در سالن تربیت بدنی شهدای شهر کیلان برنامه ریزی شده است.

حجت الاسلام والمسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند، دکتر رضایی مهر و مهندس زمهریر معاونان عمرانی و سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، سرپرست شهرداری کیلان، امام جماعت مسجدجامع، فرمانده حوزه مقاومت بسیج باقرالعلوم(ع)، رئیس کلانتری شهر کیلان و جمعی از مسئولان جهت دیدار با دست اندرکاران و تماشای مسابقات در سالن شهدای شهر کیلان حضور یافتند.