آماده‌باش شهرداری کیلان برای پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی شهرستان دماوند

نشست شورای اداری شهرداری کیلان با حضور عارف طهماسب‌کاظمی، سرپرست و مدیران دوایر شهرداری کیلان برگزار شد؛ در این نشست، مسئولان واحدها گزارشی از اقدامات انجام شده و مشکلات و مسائل حوزه مربوطه ارائه کردند.

طهماسب‌کاظمی، سرپرست شهرداری کیلان در ادامه ضمن قدردانی از تلاش همکاران برای اقدامات انجام شده، بر‌ تکریم و احترام بیش از پیش ارباب رجوع و کسب رضایت شهروندان تأکید کرد.

سرپرست شهرداری کیلان بر تسریع و جدیت در پیگیری امور و اهتمام در انجام وظایف محوله تأکید کرد.

وی با اشاره به برگزاری مراسم پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی شهرستان دماوند در شهر کیلان بیان کرد: ضمن قدردانی از اقدامات انجام شده برای اجرای مصوبات مربوطه، باید واحدهای شهرداری تلاش جهادی و شبانه‌روزی برای آماده‌سازی مسیر پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شهر کیلان داشته و تا پایان این مراسم در آماده‌باش کامل باشند.

سرپرست شهرداری کیلان اضافه کرد: امیدواریم با اجرای دقیق اقدامات لازم، استقبال باشکوهی از زائران حسینی در شهر کیلان داشته باشیم.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,