برگزاری محفل «شبی با شهدا» در شهر کیلان+ گزارش تصویری

محفل شبی با شهدا همزمان با شب شهادت حضرت امام زین‌العابدین (ع) با حضور مسئولان و آحاد مختلف مردم در مسجد جامع شهر کیلان برگزار شد.

در این مراسم، خانواده‌های معظم شهدا، فرماندار شهرستان دماوند، معاون امور عمرانی و مشاور امور ایثارگران فرماندار شهرستان دماوند، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند، بخشدار مرکزی دماوند، امام جماعت شهر کیلان، اعضای شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری کیلان، فرماندهان بسیج و کلانتری شهر کیلان، اعضای شورای روستای زیارت، پرسنل شهرداری کیلان، بسیجیان و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

رضا طاهرخانی، فرماندار و سرهنگ غلامرضا نجفی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند از سخنران این محفل بودند که بر ادامه راه شهیدان در پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی در سایه اطاعت از منویات رهبر معظم انقلاب تاکید کردند.

همچنین محفل شبی با شهدا با مداحی حاج حسن مرادی، ذاکر اهل بیت علیهم السلام همراه بود.

در حاشیه این مراسم، محمود آقاجانی با حکم فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند به عنوان فرمانده پایگاه بسیج شهدای شهر کیلان منصوب و معرفی شد.