ریزش دیوار در شهر کیلان یک فوتی برجای گذاشت/ اخطارهای لازم به مالک داده شده بود

«آقاجان‌احمدی» رئیس شورای اسلامی شهر کیلان اظهار کرد: ظهر امروز دیوار سنگی یک ملک در محله اتحاد شهر کیلان بر اثر گودبرداری غیراصولی در ملک مجاور و بارندگی‌های روز گذشته دچار ریزش شد.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه، اعضای شورای شهر، نیروهای آتش‌نشانی، شهرداری، اورژانس، کلانتری شهر کیلان و رئیس دفتر نظام مهندسی شهرستان دماوند در محل حادثه حضور پیدا کردند‌

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان گفت: طبق گزارش‌ها، یک نفر که سرکارگر عملیات پروژه ساختمانی بود در زیر ریزش آوار محبوس شده بود؛ با تلاش حدود ۳ ساعته نیروهای امدادی و خدماتی عملیات آواربرداری با دقت لازم انجام شد که متاسفانه جسد سرکارگر این پروژه از زیر آوار کشف شد.

آقاجان‌احمدی تصریح کرد: پس از جست‌وجو و کشف جسد، با توجه به اینکه همچنان خطر احتمالی ریزش مابقی دیوار وجود داشت، به همت عوامل شهرداری نسبت به ایمن‌سازی محل حادثه اقدام شد.

وی بیان کرد: لازم به ذکر است که طی چند روز قبل گشت نظارت و ساختمانی شهرداری کیلان هشدارها و اخطارهای لازم متعدد را به مالک پروژه مذکور داده بود.

کلمات کلیدی: ,