برگزاری جشن بزرگ غدیرخم در شهر کیلان+ تصاویر

جشن بزرگ عید غدیرخم به همت ستاد برگزاری مراسمات شهر کیلان با حضور جمعی از مسئولان و آحاد مختلف مردم در میدان امیرکبیر شهر کیلان برگزار شد‌.

در این جشن، امام جمعه شهرستان دماوند، امام جماعت و رئیس شورای فرهنگی مذهبی شهر کیلان، سرپرست شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، جمعی از پرسنل شهرداری کیلان، فرماندهان بسیج و کلانتری شهر کیلان، جمعی از بسیجیان و نیروهای کلانتری شهر کیلان و‌ مردم شریف شهر کیلان حضور داشتند.

سخنرانی حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی در خصوص اهمیت غدیرخم، اجرای گروه نی‌نوا به سرپرستی وحید خراسانی، شعرخوانی علی توکلی شاعر کیلانی و اجرای مسابقات و نورافشانی با اجرای حسین ناصری از برنامه‌های متنوع این جسن بود.

همچنین در پایان پذیرایی و توزیع نذری بین شرکت‌کنندگان به مناسبت عید غدیرخم انجام شد.

کلمات کلیدی: , , , ,