بررسی مشکلات شهر کیلان با حضور مسئولان شهرستان دماوند

رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند به همراه سید احمد رسولی‌ نژاد، نماینده مردم شریف دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، سلیمانی بخشدار مرکزی،رئیس شورای شهرستان،رئیس شورای بخش مرکزی، اعضای شورای شهر و‌ شهرداری کیلان و جمعی از مسئولان شهرستان دماوند با حضور در حسینیه سید الشهدا شهر کیلان، با اهالی این شهر دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست پس از بیان مشکلات شهر کیلان توسط آقاجان احمدی رئیس شورای شهر، مسئولان شهرستان دماوند به بررسی موضوعات پرداختند.

عمده مشکلات مطرح شده ساماندهی و مدیریت آب شرب و کشاورزی، لایروبی و ساماندهی انهار، بهسازی راه اصلی شهر، روشنایی معابر و احداث مراکز گردشگری، رسیدگی به وضعیت نانوایی‌ها، لزوم رفع مشکلات توافق واگذاری‌ها، لزوم راه‌اندازی اداره برق، کمبود تجهیزات آتش‌نشانی و رفع مشکلات طرح‌های تفصیلی و جامع و …. بود که توسط مسئولین مورد بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,