تجلیل از کارگران پرتلاش شهرداری کیلان

آیین تجلیل از کارگران زحمتکش شهرداری کیلان همزمان با هفته کار و کارگر با حضور اعضای شورای شهر و پرسنل شهرداری برگزار شد.

مسئولان اداری و خدمات شهری شهرداری کیلان در این آیین، طی سخنانی ضمن تبریک هفته کار و‌ کارگر، از زحمات مجموعه کارگران تقدیر و تشکر کردند.

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان نیز، ضمن قدردانی و تقدیر از زحمات کارگران و مجموعه پرسنل گفت: نکوداشت روز جهانی کار و‌ کارگر با پاس خدمات صادقانه و بی‌دریغ کارگران شریف، مؤمن و صبور ایران اسلامی، فرصت مغتنم و بی‌نظیر است تا به تأسی از آن پیامبر رحمت، زحمات بی‌بدیل آنان را ارج نهیم.

آقاجان‌احمدی با بیان اینکه مدیریت ششم شهر کیلان را با توکل به خداوند و توسل به امام جعفر صادق (ع) و با شعار ولایی و جهادی آغاز کردیم، افزود: تحقق این شعارها نیازمند تلاش و همت همه مجموعه مدیریت شهری است.

وی تصریح کرد: باید با همدلی و تلاش حداکثری یکدیگر، دوره متفاوتی را در شهر کیلان رقم بزنیم و باید بتوانیم به مصوبه مدیریت جهادی جامه عمل بپوشانیم.

همچنین در این آیین، از ۲ پاکبان به مناسبت زمین پاک و اعضای ستاد خدمات سفر قدردانی شد.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , , ,