کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی در شهر کیلان+ تصاویر

آیین روز درختکاری به مناسبت ۱۵ اسفندماه روز درختکاری و هفته منابع طبیعی با حضور جمعی از مسئولان در شهر کیلان برگزار شد.

در این آیین، امام جماعت، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، فرمانده کلانتری، مسئول بخش فرهنگی، مسئول مخابرات، فرمانده پاسگاه محیط بانی کوه سفید، معاونان ادارات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی شهرستان، مسئولان واحدهای عمرانی، فضای سبز و روابط عمومی شهرداری کیلان و جمعی از اهالی حضور داشتند.

در این آیین، چندین اصله نهال در بلوار امام خمینی (ره) به صورت نمادین توسط مسئولان کاشته شد.

شهردار کیلان در این آیین ضمن گرامیداشت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی و با قدردانی از عوامل زحماکش فضای سبز اظهار کرد: کاشت نهال و توسعه درختکاری خدمتی به محیط زیست است که باعث ارتقای کیفیت‌بخشی به محیط زندگی در آینده خواهد شد که این امر در دستور کار قرار دارد.

دکتر جعفر پرج با اشاره به باغشهر بودن شهر کیلان افزود: حفظ و نگهداری از درختان و فضای سبز در کنار کاشت نهال اهمیت بالایی دارد و همه باید به سهم خود در توسعه سرانه فضای سبز گام برداریم.

کلمات کلیدی: , , , , , ,