ممنوعیت حفاری‌های غیرضروری از ۲۰ اسفندماه در کیلان/ آماده‌باش شهرداری کیلان برای چهارشنبه آخر سال

دکتر جعفر پرج، شهردار کیلان در نشست شورای اداری شهر کیلان با رویکرد مدیریت جهادی ضمن قدردانی از برگزاری جلسات و این اقدام در جهت ایجاد وفاق و همدلی و شناسایی و احصاء مشکلات و نارسایی ادارات و همچنین هماهنگی بین بخشی ادارات در جهت ارائه خدمات شایسته و ارزنده به شهروندان یاد نموده و خواستار تعیین دستورجلسه برای نشست‌های آتی شد.

وی در ادامه با اشاره به مصوبات ستاد خدمات سفر، بر آمادگی همه دستگاه‌ها برای اجرای طرح استقبال از نوروز ۱۴۰۱ در کیلان تأکید کرد.

شهردار کیلان افزود: با توجه به مصوبات ستاد خدمات سفر شهرستان، از هرگونه عملیات حفاری غیرضروری توسط ادارات خدمات‌رسان از ۲۰ اسفندماه تا ۱۵ فروردین‌ماه در شهر کیلان خودداری گردد.

پرج همچنین از آماده‌باش عوامل خدمات شهری و آتش‌نشانی شهرداری برای مقابله با حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال خبر داد.

وی در ادامه تاکید داشت تا ادارات سطح شهر لیست کشیک خود در نوروز ۱۴۰۱ را تدوین و جهت جمع بندی به شهرداری اعلام نمایند.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,