بازدید مسئولان از ۲ حمام تاریخی شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، جعفر پرج، شهردار کیلان و پیمان آقاجان‌احمدی رئیس فرح خلیلی عضو شورای اسلامی شهر کیلان به همراه مسئول روابط عمومی شهرداری از دو حمام تاریخی اتحاد و علی جمال شهر کیلان بازدید کردند.

نظر به اقدامات شایسته به‌عمل آمده در مرمت و بازسازی حمام به‌منظور نگهداری به‌عنوان یک اثر تاریخی و بهره‌برداری از این اثر، مقرر شد شهرداری و شورای اسلامی شهر با تشکیل جلسه مشترک در زمینه تکمیل و بهره‌برداری از گرمابه محله اتحاد تصمیم‌گیری نمایند.

همچنین در ادامه بازدید از حمام علی جمال مقرر گردید جهت مرمت و بازسازی و بهره‌برداری از این اثر ارزنده و تغییر کاربری فعلی حمام که متاسفانه به‌دلیل عدم رسیدگی در حال تخریب میباشد، از کارگاه فرش بافی به کاربری جدید و منطبق با گردشگری توسط شهرداری وشورای اسلامی شهر تعیین تکلیف و تصمیمات لازم اتخاذ شود.

کلمات کلیدی: , , , , , ,