بررسی مشکلات جاده‌ای شهر کیلان/ لکه‌گیری معابر شهر کیلان در دستور کار شهرداری قرار دارد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، صبح امروز نشست بررسی مشکلات جاده‌ای شهر کیلان با حضور نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس، شهردار، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان و جمعی از مسئولان در دفتر شورای اسلامی شهر کیلان برگزار شد.

در این نشست، سرهنگ کهریزی، فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران، معاون مدیر کل اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، معاون مدیر کل اداره راه و شهرسازی، فرمانده پلیس راه محور دماوند نیز حضور داشتند.

مشکلات جاده‌ای و ترافیکی معابر اصلی و فرعی شهر کیلان در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

به منظور رفع مشکلات ترافیکی مقرر گردید که بازدید مشترکی با حضور شهردار کیلان، رئیس راهداری و فرمانده پلیس شهرستان دماوند از محورها و سطح شهر کیلان انجام و راهکارهای مناسبی جهت رفع مشکلات ارائه گردد.

دکتر پرج، شهردار کیلان در این نشست ضمن قدردانی از پیگیری‌های نماینده مردم در مجلس در خصوص رفع مشکلات جاده‌ای گفت: اجرای عملیات لکه‌گیری معابر اصلی محدوده قانونی شهر کیلان در دستور کار قرار دارد.

کلمات کلیدی: , , , , ,