«جعفر پرج» به‌عنوان شهردار کیلان معارفه شد/ تقدیر از زحمات «علی کاظمی» در دوره سرپرستی

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، آیین تکریم و معارفه شهردار کیلان، ظهر امروز با حضور جمعی از مسئولان و خانواده معظم شهدا در سالن همایش‌های شهرداری کیلان برگزار شد.

در این آیین، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری تهران، اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، امام جمعه آبسرد، معاونت عمرانی فرمانداری و مشاور فرماندار شهرستان دماوند، فرمانده انتظامی شهرستان دماوند، اعضای شوراهای اسلامی آبسرد و فیروزکوه، مسئولان شهر کیلان، پرسنل شهرداری کیلان و جمعی از هیأت‌ امناها و معتمدان محلات شهر کیلان حضور داشتند.

بر این اساس، «دکتر جعفر پرج» رسما با حکم دکتر محسنی‌بندپی، استاندار تهران به‌عنوان شهردار کیلان معرفی و رسما آغاز به‌کار کرد.

همچنین از زحمات چند ماهه «علی کاظمی» سرپرست شهرداری کیلان با اهدای لوح تقدیر به‌عمل آمد.

دکتر پرج دارای مدرک تحصیلی دکتری شهرسازی است و ۲۵ سال سابقه کار و نزدیک به دو دهه سابقه مدیریت شهری در شهرهای مختلف را در کارنامه کاری خود دارد.

او پیش از این هشت سال متوالی سکانداری شهرداری فیروزکوه را بر عهده داشت.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , ,