بررسی راهکارهای ارتقای حوزه آموزش در کیلان/ مانعی برای برگزاری پایه ششم ابتدایی در ساران وجود ندارد

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، نشست مشترک اعضای شورای اسلامی شهر کیلان با نماینده بخش فرهنگی شهر کیلان در دفتر شورا برگزار شد.

در این نشست، پیرامون ظرفیت‌ها و نقاط قوت و ضعف حوزه آموزش و راهکارهای ارتقای کمی و کیفی این حوزه بحث و تبادل نظر گردید.

مقرر گردید در راستای اخذ سند مدارس زیرپوشش، همکاری لازم از طرف شهرداری و شورای شهر معمول تا لازمه نوسازی مدارس فرسوده و فاقد استحکام فراهم گردد.

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در سنوات قبل و طی مراحل مربوطه، به‌زودی نوسازی و احداث مدرسه بلال حبشی کیلان آغاز خواهد شد.

در این نشست، موضوع برگزاری کلاس ششم ابتدایی در محل ساران که باعث بروز نگرانی برای برخی شهروندان شده مطرح و هماهنگی‌های لازم برای برگزاری این مقطع انجام شد.

پیرو هماهنگی‌های انجام شده به جز نگرانی از فرسودگی ساختمان و وضعیت فیزیکی کلاس‌ها، مانعی برای برای برگزاری این پایه وجود ندارد.

مقرر شد در اولین فرصت بازدیدی ساختمان مدرسه صورت پذیرد و در صورت نیاز تمهیداتی برای تعمیرات ساختمان اندیشده شود.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , ,