فرهنگ كار، عالی‌ترين تصوير سازندگی و تحول است/ کارگران عامل اصلی شکوفایی اقتصادی هستند

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، علی کاظمی، سرپرست شهرداری کیلان گرامیداشت روز کار و کارگر را تبریک گفت؛ این پیام به شرح زیر است:

?فرهنگ كار، عالی‌ترين تصوير سازندگی و تحول است كه حضرت محمد (ص) پيامبر مهر گستر اسلام در روند زندگی انسان‌ها، بر دستان توانمند كارگر بوسه زده و با اين عمل به احسن وجه، منزلتی عظیم به اين قشر بخشيده است.

?نكوداشت روز جهاني كار و كارگر به پاس خدمات صادقانه و بی‌دريغ كارگران شريف، مؤمن و صبور ايران اسلامی، فرصتی مغتنم و بی‌نظير است تا به تأسی از آن پیامبر رحمت، زحمات بی‌بديل آنان را ارج نهيم.

?کارگرانی که عامل اصلی توسعه، شکوفایی اقتصادی و اقتدار هر کشور بوده و از ارکان اساسی “تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها” محسوب می‌شوند.

?اینجانب ضمن تبریک و تهنیت روز جهانی کار و کارگر، از زحمات بی دریغ و شبانه‌روزی کارگران صدیق و خدوم شهر کیلان بویژه شهرداری کیلان که علیرغم چالش‌ها و فراز و نشیب‌ها، سرفرازانه در جهت توسعه و آبادانی شهر تلاش می‌نمایند، تقدیر و تشکر می‌نمایم.

?از خداوند متعال توفيقات روز افزون توام با سلامتی و سعادت برای همه عزيزان مسألت دارم.

کلمات کلیدی: , , , , ,