در آغاز سال جدید آرزوی ما برای همه شهروندان عزیز کیلانی، زندگی در شهری زیبا، ایمن و آباد است

folder_openدسته‌بندی نشده

پیام تبریک «علی کاظمی» سرپرست شهرداری کیلان به مناسبت حلول سال ۱۴۰۰:

آغاز سال نو و فرارسیدن بهار طبیعت و نوروز باستانی را به همه هموطنان عزیزم به خصوص شهروندان عزیز کیلانی تبریک و شادباش عرض نموده و در سال پیش رو برای تمام ملت شریف ایران، سالی توام با عزت و سربلندی همراه با سلامتی و آسایش آرزو می‌کنم.

در آغاز سال جدید آرزوی ما برای همه شهروندان عزیز کیلانی، زندگی در شهری اخلاقی، زیبا، ایمن، شاد، آباد و توسعه یافته است.

به امید آنکه در سایه همدلی و همراهی همه شهروندان و مسئولان، سال آینده در شهری با اخلاق تر، زیباتر، ایمن تر، توسعه یافته تر، آباد تر و شاداب تر از امروز به استقبال بهار بنشینیم و حالی احسن از امروز داشته باشیم.

در این عید سعید باستانی و با امید به فردایی بهتر و بهاری پربارتر، بر آستان آفریدگار یگانه سر به سجده شکر می گذاریم و فروتنانه از او طلب می کنیم که:”یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال”.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , , ,