پیام تبریک سرپرست شهرداری کیلان به مناسبت روز آتش‌نشان

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، فهیمه امرالهی به مناسبت فرارسیدن هفتم مهرماه روز آتشنشان، با صدور پیامی این روز را به تمام آتش‌نشانان و کارکنان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کیلان تبریک گفت.

متن پیام سرپرست شهرداری کیلان به این شرح است:

حرکت در مسیر خدا و یاری رساندن به انسان‌ها به حق گام نهادن در مسیر الهی و جاده خلوص، صداقت و مردانگی است، بی‌شک یکی از عرصه‌های خاص مشاغل مهم و در عین حال سخت و مخاطره‌آمیز شغل آتش‌نشانی است.

آتش‌نشانان با هدف نجات جان و مال انسان‌ها از حوادث و رویدادها از جان خود گذشته و با دلاوری و رشادت می‌کوشند تا امید و شادی را برای آسیب‌دیدگان به ارمغان آورند.

آتش‌نشانان چه در میان شعله‌های آتش و چه در میان سایر رویدادها از جمله غریق نجات، تصادفات و حوادث خانگی با سرعت عمل و دقت و با قبول صدمات جانی متعدد تلاش دارند تا به کالبد شهر و انسان‌ها جانی تازه بخشند.

اینجانب فرارسیدن 7 مهرماه روز آتش‌نشانان را به تمام کارکنان سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کیلان تبریک عرض می‌نمایم و ضمن سپاس و تشکر از خدمات و زحمات این عزیزان، امیدوارم که همواره پیروز، سلامت و پرسعادت باشند.

فهیمه امرالهی

سرپرست شهرداری کیلان