نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری برنامه‌های دهه مبارک فجر در شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر و شهرداری کیلان، نشست ستاد هماهنگی برگزاری ویژه‌برنامه‌های دهه مبارک فجر شهر کیلان عصر امروز در دفتر شورای اسلامی شهر کیلان برگزار شد.

در این نشست، پیمان آقاجان احمدی رئیس شورای اسلامی شهر کیلان، حجت الاسلام مسعودی رئیس شورای فرهنگی و مذهبی شهر کیلان، کریمی و خلیلی اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، بهنام باقری شهردار کیلان، مرشیدی مسئول واحد عمران شهرداری کیلان، حیدری فرمانده کلانتری کیلان، حسینی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهر کیلان،موحدی ریاست اداره آب و فاضلاب، جعفرانی مسئول بخش فرهنگی شهر کیلان، کاشانی رئیس شورای اسلامی روستای زیارت و جمعی از هیئت امنای مساجد و متعمدین محلات حضور داشتند.

با توجه به آغاز دهه مبارک فجر، هماهنگی‌های نهایی جهت برگزاری هرچه باشکوه برنامه‌های ایام الله صورت گرفت.

فستیوال باران کاغذی، برگزاری جشن مبعث، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی بین مدارس،عطر افشانی مزار شهدا،بازدید از خانواده معززشهدا و ایثارگران و اتخاذ تمهیدات برگزاری راهپیمایی 22 بهمن از جمله موارد مطرح شده در این نشست بود.

همچنین در این نشست بر ضرورت برگزاری هرچه باشکوه برنامه‌های ایام الله دهه فجر، راهپیمایی 22 بهمن و تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات 11 اسفندماه تأکید شد.

کلمات کلیدی: , , , , ,