رئیس جمهور پنجشنبه به شهرستان دماوند سفر می‌کند

folder_openاخبار, اطلاعیه

علیرضا فخاری، استاندار تهران اظهار داشت: در ادامه سفرهای آیت الله سید ابراهیم رئیسی به شهرستان‌های استان تهران، رئیس جمهور پنجشنبه ۲۸ دی ماه به دو شهرستان فیروزکوه و دماوند سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه حضور رئیس جمهور برکاتی از جمله مشکل‌گشایی و گره‌گشایی دارد که باید از این ظرفیت و امکان به‌خوبی استفاده شود، ادامه داد: بازدید رئیس جمهور از برخی پروژه های شهرستان، دیدار با اقشار مختلف مردم، حضور در جلسه شورای اداری شهرستان و پیگیری مصوبات شورای اداری استان از اهداف عمده این سفر می‌باشد.

فخاری با بیان اینکه آیت الله رئیسی توجه خاصی به سفرهای استانی و ارتباط نزدیک با توده های مردم دارد، افزود: رئیس جمهور پیشتر به سایر شهرستان های استان تهران از جمله شهریار، پرند، رودهن، ورامین و … سفر کرده و با سفر به دماوند و فیروزکوه عملا در همه شهرستان های استان حضور پیدا کرده است.

کلمات کلیدی: , , ,