سالگرد تاسیس شورا یادآور تحقق امر مشارکت حداکثری مردم در تعیین سرنوشت خود است/ شورا زبان گویای مردم برابر مسئولان محسوب می‌شود

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، «علی کاظمی» سرپرست شهرداری کیلان  ۹ اردیبهشت‌ماه سالروز تاسیس شورا را تبریک گفت؛ متن این پیام به شرح زیر است:

🔹فرا رسیدن سالگرد تاسیس نهاد مردمی شورا یادآور تحقق امر مشارکت حداکثری مردم در تعیین سرنوشت خود و جامعه است.

🔹شکل‌گیری نهاد شورا ریشه در آموزه‌های دینی ما و برگرفته از تعالیم الهی و توصیه موکد دین مبین اسلام در جهت همفکری و مشورت در امور است و در واقع فرآیند واگذاری امور به مردم و نقش‌آفرینی شهروندان در تعیین سرنوشت خویش است.

🔹شورا زبان گویای مردم برابر مسئولان و نهادهای مختلف محسوب می‌شوند و اعضای شورا به عنوان وکلای مردم پیگیر مسائل و مشکلات موکلین خود هستند.

🔹یقیناً خدمت بی منت به ملت عزیز ایران اسلامی در لباس عضویت در شوراها، توفیقی بزرگ برای منتخبین و معتمدین مردم است که باید از لحظه لحظه آن در راستای عمل به وظایف قانونی خود استفاده ببرند.

🔹فرا رسیدن نهم اردیبهشت ماه سالگرد تاسیس نهاد مردمی شورا را به اعضای شورای اسلامی شهر کیلان تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

کلمات کلیدی: , , , , , , , ,