آخرین وضعیت پروژه احداث بلوار محله کردر شهر کیلان/ بخشی از اعتبار بازگشته را دوباره جذب کردیم/ پروژه برای تکمیل ۴ میلیارد تومان هزینه دارد

folder_openدسته‌بندی نشده

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، علی کاظمی، سرپرست شهرداری کیلان اظهار کرد: پروژه احداث بلوار محله کردر شهر کیلان با توجه به مشکلاتی که داشت و به دلیل برگشت بودجه، همچنان بلاتکلیف باقی مانده بود.

وی با بیان اینکه با توجه به پیگیری‌های انجام شده، توانستیم بخشی از بودجه‌ای که بازگشته بود را جذب کنیم، افزود: امیدواریم با درآمد داخلی شهرداری و اعتباری که از استان جذب می‌کنیم، بتوانیم این پروژه را سر و سامان دهیم.

سرپرست شهرداری کیلان گفت: اعتباری که برای پروژه احداث بلوار کردر پیش‌بینی شده بود، بالغ‌بر ۲ میلیارد تومان بود و با برنامه‌ریزی‌ها و محاسباتی که مجدداً انجام شده، این پروژه بالغ‌بر ۴ میلیارد تومان هزینه نیاز دارد که باید تامین اعتبار کنیم.

کاظمی اضافه کرد: امیدواریم بتوانیم ظرف دو الی سه ماه آینده این پروژه را تکمیل کنیم.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,