کلنگ‌زنی ساخت بنای موقوفه حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) برای زوج‌های جوان در شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، در مراسمی همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ساخت بنای موقوفه حضرت حمزه سیدالشهدا (ع) برای زوج‌های جوان با همت واقفان حاج عباس درویش‌حمزه و حاجیه خانم درویش‌حمزه کلنگ‌زنی شد.

در این مراسم، امام جماعت شهر کیلان، خیران و واقفان، سرپرست شهرداری کیلان، اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، مشاور فرماندار شهرستان دماوند، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه دماوند، معاون آموزشی دانشگاه مرکزی آزاد اسلامی، فرماندهان کلانتری و بسیج شهر کیلان و جمعی از فرهیختگان و معتمدان محلی حضور داشتند.

این بنا در ۱۳ واحد احداث خواهد شد که ۱۱ واحد در اختیار نوعروسان، دو واحد در اختیار علما و فرهیختگان و یک واحد در اختیار واقفان قرار خواهد گرفت.

همچنین در این بنا، فضای کارگاهی برای فعالیت‌های اقتصاد دانش‌بنیان و حوزه‌های نوآوری اجتماعی با استفاده و به کارگیری جوانان بومی شهر کیلان در نظر گرفته شده است.

کلمات کلیدی: , , , , , ,