آمادگی برای توسعه خدمات پستی در کیلان/ پردیس رکورددار خرید و فروش اینترنتی در استان تهران

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، کاوه قورچیان، مدیرکل پستی منطقه شمال شرق استان تهران اظهار کرد: در کشور ما باید دو شناسه ملی و واحد وجود داشته باشد که یکی کد ملی و دیگری کد پستی است.

وی با بیان اینکه زیرساخت بنای ایجاد کد پستی، نقشه‌های GIS و پارسل‌بندی قرار گرفته است، افزود: در سنوات قبل، بحث انتخاب پیمانکار برای تهیه نقشه را بعضاً شرکت پست انجام می‌داد، انا به خاطر اینکه ما اصلا متولی این موضوع نبودیم، از این امر منع و فقط بهره‌بردار نقشه‌های پارسل شدیم.

مدیرکل پستی منطقه شمال شرق استان تهران گفت: یعنی در این زمینه، نقشه‌های پارسل‌بندی شده را از شهرداری دریافت و اطلاعات کد پستی را بر اساس آن وارد می‌کنیم و سپس این اطلاعات را در اختیار شهرداری قرار می‌دهیم.

قورچیان تصریح کرد: با توجه به وجود تهیه نقشه پارسل‌بندی شده توسط شهرداری کیلان، مشکلی برای اجرا نداریم؛ از حیث مبادلات و توزیع و با حمایت‌های شورای اسلامی شهر، قول می‌دهیم که با اختصاص اعتبارات لازم، خدمات پستی در ساختمان جدیدی به مردم شریف کیلان ارائه شود.

وی بیان کرد: شهرستان پردیس بیشترین رکورد خرید و فروش اینترنتی در استان تهران را برعهده دارد.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , , , ,