پيام تبريک سرپرست شهرداری کیلان به مناسبت سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به ایران و آغاز دهه فجر انقلاب

پیام تبریک اسماعیلی‌مشکین، سرپرست شهرداری کیلان:

۱۲بهمن سال ۵۷ روز ورود تاریخی امام راحل به کشور بعد از ۱۵ سال دوری و تبعید یک روز تاریخی در کشور ما محسوب می‌شود.

این بازگشت مقدمه‌ای برای حرکت بی‌سابقه مردم و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی بود که در قرون اخیر بی‌سابقه بوده است.

پیروزی انقلاب اسلامی از بزرگترین افتخارات ملت مسلمان ایران است؛ این انقلاب تجلی شکوهمند حماسه‌ای است که در ۲۲ بهمن، روز پیروزی حق بر باطل و روز رهایی ملت بزرگ ایران، اسلام تولدی دوباره یافت و اندیشه معنوی و پاکی که از طریق انقلاب در قلب تاریخ رسوخ کرد.

بنابر فرمایش گوهربار رهبر معظم انقلاب، این انقلاب اسلامی بی نام امام خمینی (ره) در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و شهدای والامقام انقلاب،فرارسیدن دهه فجر را به همه فجر آفرینان و مردم همیشه درصحنه شهر کیلان تبریک و تهنیت عرض نموده و عزت و سربلندی روزافزون ایران را از درگاه خداوند مسئلت می‌نمایم.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,