راهداری در پاکسازی جاده کمربندی کیلان مساعدت کند/ ۳ محل بدای اسکان اضطراری در کیلان در نظر گرفته شده است

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، محسن اسماعیلی‌مشکین، سرپرست شهرداری کیلان در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن شهر کیلان در منطقه کوهستانی، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مسئولیت پاکسازی کمربندی آبسرد به ایوانکی را برعهده بگیرد و یا تجهیزات لازم را در اختیار این نهاد قرار دهد.

وی افزود: ۳ محل به منظور اسکان اضطراری در این شهر در نظر گرفته شده است؛ سالن تربیت بدنی، مدرسه ۱۲ فروردین و نماز خانه شهرداری به منظور اسکان اضطراری در مواقع بحرانی در نظر گرفته شده است.

سرپرست شهرداری کیلان گفت: تاکنون ۳ نشست با موضوع مدیریت بحران برگزار کرده در زمان بارش برف نیروهای این نهاد با کمترین امکانات نسبت به بازگشایی معابر و خدمات‌رسانی اقدام می‌کنند.

اسماعیلی‌مشکین اضافه کرد: با توجه به اینکه بیشترین وقت پرسنل خدمات شهری نسبت به پاکسازی کمربندی آبسرد و ایوانکی اختصاص می‌یابد، تقاضا داریم، اداره راهداری در این خصوص مساعدت لازم را انجام دهد، زیرا در حیطه وظایف این نهاد است.

کلمات کلیدی: , , , , , , , , ,