پیام رئیس شورای اسلامی شهر و سرپرست شهرداری کیلان به مناسبت ۹ دی‌ماه، روز بصیرت

بسم الله الرحمن الرحیم

🔹نهم دی ماه یاد آور تجدید پیمان ملت با ارزش های انقلاب اسلامی، آرمان های والای حضرت امام خمینی (ره)و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و حاصل بصیرت وآگاهی ملت ایران است.

🔹بردمبنای همین بصیرت است که آدمی می‌تواند تمایز بین حق وباطل را به درستی و به دور از کوچکترین خطایی شناخته و در مسیر درست، حرکتی آگاهانه را ادامه دهد.

🔹حماسه بزرگ نهم دی‌ماه و حضور عاشورایی مردم در راهپیمایی ۹دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زرین دیگری از افتخارات ایران اسلامی به حساب می‌آید وددستاورد حضور ملت ایران در ۹دی ماه، نمایش اقتدار و استحکام نظام وگفتمان انقلاب اسلامی است.

🔹ضمن گرامیداشت حماسه نهم دی‌ماه، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، باردیگر با آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی، امام راحل(ره) و مقام معظم رهبری (مد ظله العالی ) تجدید عهد و میثاق کرده و این روز را خدمت تمامی مردم فهیم و متدین و ولایتمدار شهر کیلان تبریک و تهنیت عرض می‌نماییم.

◀️محسن اسماعیلی‌مشکین، سرپرست شهرداری کیلان
◀️حجت‌الله شیرمحمدکریمی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان