شیطنت‌های رسانه‌ای برای تخریب وجهه پرسنل شهرداری کیلان/ شهرداری با تمام توان در چهارچوب قانون جهت حل مشکلات مردم دریغ نمی‌کند/ به احدی از فرصت طلبان که خواسته‌های غیرقانونی دارند، باج نمی‌دهیم

folder_openاخبار, اطلاعیه

در پی انتشار خبری با عنوان «طومار اعتراضی اهالی شهر کیلان در پی عملکرد منفعلانه سرپرست و جمعی از پرسنل شهرداری کیلان»، جوابیه اسماعیلی‌مشکین، سرپرست شهرداری کیلان به شرح ذیل است:

در ابتدا ضرورت داشت که صحت و سقم طومار انتشار یافته و هویت امضاکنندگان این طومار قبل از درج، توسط پایگاه خبری به تأیید مراجع قضایی و ذی صلاح برسد.

با توجه به ادعای پایگاه خبری در متن زیر عکس طومار مبنی بر عملکرد ضعیف تعدادی از پرسنل شهرداری کیلان، چنین موضوعی در طومار انتشار یافته وجود ندارد و ادعای چنین موضوعی که نشان از شیطنت های رسانه ای برای تخریب وجهه پرسنل خدوم شهرداری کیلان بوده، کذب محض است.

این شهرداری با تمام توان در چهارچوب قانون و مقررات در طول شبانه روز جهت حل مشکلات مردم هیچ گونه دریغی نکرده و خالصانه و صادقانه در خدمت مردم شریف شهر کیلان بوده و می باشد.

بی شک اینجانب محسن اسماعیلی مشکین، سرپرست شهرداری کیلان با این طومارهای بی پایه و اساس به احدی از فرصت طلبان و سودجویان که خواسته های غیرقانونی دارند و می خواهند به صورت باندی این شهر را غارت کنند، تن نداده و نمی دهم و با این هجمه های سیاسی و سلیقه ای جهت تأمین منافع اشخاص معلوم الحال باج نخواهیم داد.

ضمناً حق پیگیری حقوقی و قضایی اخبار انتشار یافته در فضای مجازی علیه محسن اسماعیلی مشکین، سرپرست شهرداری کیلان و پرسنل شهرداری کیلان محفوظ است.

محسن اسماعیلی مشکین
سرپرست شهرداری کیلان