آمادگی سرمایه‌گذاران بخش گردشگری در شهر کیلان

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، نشست مشترک سرپرست شهرداری کیلان و رئیس شورای اسلامی شهر کیلان با سرمایه‌گذاران آقایان عباس‌نیا، گنجعلی‌بیک و حجازی در دفتر شهردار کیلان برگزار شد.

در این نشست، ضمن معرفی ظرفیت‌های گردشگری شهر کیلان، بر لزوم تقویت حوزه گردشگری این شهر با توجه به پتانسیل‌های موجود تاکید شد.

این سرمایه‌گذاران سابقه راه‌اندازی بزرگ‌ترین پل معلق خاورمیانه در مشکین‌شهر، پل شیشه‌ای شهر هیر در استان اردبیل و همچنین پل معلق پارک نهج البلاغه بین پارک نهج البلاغه و پارک پردیسان تهران را در کارنامه خود دارند.

پل نهج‌البلاغه با ۲۸۵ متر طول، دارای دو متر عرض است که به‌طور همزمان، ۲۰۰ نفر بازدیدکننده می‌توانند روی این پل تردد کنند و در زمان خود، طولانی‌ترین پل کابلی عابر پیاده در خاورمیانه به‌شمار می‌رود.

این سرمایه‌گذاران آمادگی خود را برای اجرای پروژه‌های خاص و ویژه در شهر کیلان اعلام و در ادامه از نقاط مختلف این شهر بازدید کردند.

کلمات کلیدی: , , , , , ,