بسیج محور اصلی و زیربنای توسعه کشور است/ بسیج در جبهه مبارزه با کرونا خوش درخشید

به گزارش روابط عمومی شهرداری کیلان، حجت الله شیرمحمدکریمی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان در دیدار با فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دماوند اظهار کرد: بسیج محور اصلی و زیربنای توسعه کشور در همه زمینه‌هاست.

وی افزود: بسیج در ارتباط با جنگ سخت و جنگ نرم در طول انقلاب اسلامی فعالیت گسترده‌ای داشته است؛ در تازه‌ترین جبهه فعالیت بسیج، مبارزه با ویروس کرونا بوده است که به خوبی درخشید‌ و در شهر کیلان نیز فعالیت قابل توجهی داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان گفت: بسیج یادگار ماندگار امام راحل و ستون بالقوه کشور است و به این نیروهای مخلص و مردمی افتخار می‌کنیم؛ باید هر مسئولی در هر جایگاهی که حضور دارد، بتواند نگاه ویژه‌ای به بسیج داشته باشد.

کلمات کلیدی: , , , , , , ,